Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Andfådd, slemmig och patient

  12 september 2017

  Barnmorskan har hållt på med denna hosta nu sedan 25 augusti. Segt, slemmigt, andfådd. Puls som sticker iväg så fort jag lyfter armarna. Ingen känsla av sjukdom men sviter efter en infektion.

  Gillar inte att vara patient så jag går bara till läkare om jag måste… men nu är det bara en vecka till avfärd mot äpplet så nu behöver jag hjälp. Så idag blev det kontroll av lungor och inhalation för att öppna upp, öka lufthalten och rensa bort segt slem. Låter härligt va??

  Annons

  Förutom adrenalinkänslan (som inte var skön) så kändes det bra. Tror slemmet är mindre segt. Och jag tror att jag skötte mig som patient.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar