Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  År 1/4 är över

  10 juni 2016

  Som varje år blir jag så rörd och tårarna bränner. Känner några tårar rinna utmed kinderna. Det känns skönt. Jag lever, känner och är så stolt och imponerad så jag nästan gråter. Hårfin gräns. Skolavslutning på Utsiktens skola. Iurochskur. Maja slutar årskurs 4 och Matilda årskurs 1. Galet!!! Mina små spetor är större än nånsin. Klokare än nånsin och framförallt roligare än nånsin.

  Annons

  Jag ser framemot sommaren. Älsklingarna har sommarlov i förträffligt många veckor, jag har äran att resa bort med dom. Sommarlovet är här. Nu.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/bildbevis/