Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Är jag gravid? Hur vet jag?

  19 september 2016

  Hej allihop

  Jag får relativt ofta frågan om huruvida de är gravida eller inte. Det är ofta symtom som t ex illamående, känsla av att något är annorlunda, avvikande blödningsmönster, sen mens.

  Jag tror absolut att man kan känna på sig att man är gravid, en tidig känsla att något är annorlunda. Ett mående där känslan säger något till en, ett budskap.

  Annons

  Min intuition kommer dock inte ge er svar på huruvida ni är gravida eller inte. För jag vet inte. Jag är av positiv natur så jag håller tummarna att du som vill vara gravid, är det. Och att du som inte vill bara gravid inte är det. Hänger ni med?

  Hoppas på förstående, återkom gärna med fler frågor om det uppstår funderingar.

  Vänlig hälsning Maria Midstam

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/tankning-pagar-snart-ater/