Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Barnet som föddes på denna dag

  14 januari 2017

  Den oändliga kärleken har nu varat i 12 år. 04.49 mötte hon dagens ljus, starkt ljus av en operationslampa. Skrek direkt, och hade en kraft som var så stark! Det var en hon-det var Maja.

  Inte en födelsedag har gått utan att jag har gjort en nostalgisk resa i tankarna. Hur dygnet 13/1 var, hur kvällen övergick till natt och gryningen kom, med besked om att nu skulle hon komma ut. Såklart oro i mig, för bebisen signalerade att hon kanske inte mådde bra av värkarna. Barnmorskan sa att hon verkade trött, att hon behövde komma ut.

  Annons

  Jag skulle ge väldigt mycket för att få uppleva det dygnet igen, att få känna känslan. Att inte veta vem det var som var på väg att födas. Att på något sätt få uppleva henne igen-på nytt.

  De här 12 åren har varit de häftigaste hittills. Det går inte en dag utan att jag känner en obeskrivlig kärlek till dig. Du rockar världen du lever i, ifrågasätter och argumenterar. Blivande politiker…? Öser kärlek omkring dig. Är stark och skör, liten och stor, klok och undrande på samma gång. För det är möjligt! Du är så mycket du-och ska så få förbli!

  Älskade Maja-Grynis, loring, Majsan, majsiluring, MAJA. Tack för att du just du och bara du, fast ändå så mycket mer.

  image

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/doften-av-fodsel/