Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Barnmorska-var tusan ska jag arbeta?

  18 april 2016

  Jag har aldrig varit med om att JaG inte vet vart jag ska. Vart ska jag hääään? Så sa Barbro som bodde på servicehuset där jag jobbade 1996. Vem är jag, sa hon också. Jag känner mig som henne. Vem är jag och vart ska jag.  Det är typ det jag frågar mig själv flera gånger per dag. Är jag barnmorska som tar jobb i huddik? Är jag mamman som lever billigt och är ledig? Är jag typ 19 år i sinnet och lattjar mig genom livet? I have no Idea.

  Annons

  Tackat nej till arbete som känts fel, som om jag känner på mig att jag inte kommer kunna prestera eller göra ett bra jobb. Hoppats på jobb men fått nej. Besvikelse och oro har då slagit till i mig. Har ideer. Har tankar. Har oxå tro, tro på att jag ska få göra det jag vill och har övertygelse om att det skulle bli bra. Jag har två yrkeslegitimationer att försvara, skydda och leva upp till. Jag ger mig inte in i vad som helst. Tryggt och utmanande på samma gång. Så vill jag ha det.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/be-jealous/