Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Barnmorskan ska fira födelse

  23 september 2016

  Min egen födelse. Min mammas födsel, när vi blev familj. Mamma Britt-Cari som varit mamma, mor, stöttepelare och konstant givare av kärlek och trygghet. Och ekonomisk support. Och typ lägenhetsförmedlare. Mycket är hon och enormt mycket har hon gjort för mig, min kära mamma. Idag firar vi min 39-årsdag. Vi ska ut på stan med Maja, Matilda och Martin. Sen kommer Annika. Det blir en fin kväll.

  Annons

  Det slog mig igår kväll att min nördighet kring födelsedagar kanske är en del av mitt barnmorskeri. Hänger det ihop? Att jag tänker att det är så stort när ett nytt liv föds. Att jag får vara med om det stora. Födelsedagen.

  Grattis till mig. Grattis till mamma, som firar 39 år som mamma idag. Jag är riktigt riktigt rik, på familj, kärlek vänner och liv.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/ar-jag-gravid-hur-vet-jag/