Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Bästa sommarn

  15 augusti 2017

  Ringer för att boka tid för en igångsättning. Jag känner barnmorskan som svarar. Hon är tålig. Hon säger att det varit förfärligt. Det säger inte hon om det varit just förfärligt.

  Mina förlossningskollegor har skrivit om hur de haft ångest inför att gå tillbaka till jobb efter semester. Hur de mentalt inte haft semester. De bävar inför att inte orka hösten. Lättar det?

  Annons

  Jag har jobbat långa dagar, fullspäckat. Många möten, men alltid bara en i taget. Jag kan unna mig att vara här och nu. Har aldrig varit så pigg på hemmaplan som denna. Älskar att jobba på sommaren, älskar även att vara ledig.

  Mitt bästa val var att jobba i öppenvården. Gravida kvinnor, partners och familjer fyller min vardag. What comes around, goes around. Life is good!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar