Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Blomma fritt

  27 augusti 2017

  Jag släppte på de där transportklämmorna, började gå på feeling med vattning och vrider dem efter hur de beter sig. Och de har nu börjat blomma helt vilt och härligt. Det växer blad på stängeln och nya stänglar skjuter upp från ursprungsstängeln. Vilt och vackert! De skruvar sig och är så glada i formen!

  Annons

   

  Jag tänker på att det går att likna vid att styra födandet. Ju mer vi sätter ramar för att själva kunna känna oss trygga och garantera att våra PM följd-desto sämre blir upplevelsen. Men om vi släppte våra hängslen och karbinhakar så är min tes att kvinnorna skulle hitta sitt födande. Olika från kvinna till kvinna men det skulle bli deras födsel. Allt från planerat snitt till hemmafödsel. Stötta dem i det som de är i, inte utifrån vilka ramar vi har. Om det går att jämföra med mina orkidéer skulle vi ha olika kliniker, alternativ, öppna möjligheter att ge på den nivå som behövs och önskas. Och fler hela underliv. Lugnare föräldrar och gravida. Helare förlossningsvård.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar