Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Dag 2 med Chefstitel

  16 augusti 2016

  Första dagen på nya jobbet innebar viss känsla av förvirring. Jag hittar i lokalerna. Känner igen många. Mina nya närmsta kollegor är fd kollegor för flera år sedan. Men min namnskylt och mitt uppdrag är nytt. Helt nytt.

  Annons

  Välkomnande, positivt och utmanande. Så sammanfattar jag gårdagen. Idag är en ny dag. Jag ska bilda mig en uppfattning om arbetet på vårdsalar, vill få en övergripande bild av verksamheten.

  Jag är på tunnelbanan, träffar på en bekant och vi har pratat om yrket sjuksköterska, chefsjobb och sjukvård. Inspirerad och pigg fortsätter jag mot KS. Det känns bra!!!

  Mina stora fantastiska flickor är hemma, får lite stöd av mormor på morgonen och deras fritidstermin startar idag. Höst, välkommen!! Nu kör vi!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/last-night-in-skane/