Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Day after tomorrow

  25 juni 2016

  Vi har längtat efter midsommar. Vännerna. Dans. Musik. Oceaner av skratt. Det är som en outtalad garanti gällande det jag skrev. Vissa människor står för det, för det goda. Jag är väldigt glad att jag har så fina vänner i mitt och tjejernas liv.

  Annons

  Kvällen igår var magisk. Solen kom strax före kl sex, vi hängde på bryggorna och drack gott rosé och snacksade. Salt och vinägerchips-så galet gott! Middagen fick vänta, vi hade liksom sån härlig feeling. Dansade på bryggorna, det va som en allsång där varje brygga stod för sin musik. Typ överröstade varann emellanåt..

  Hade lite svårt att sova inatt, och tankarna hamnade på vad jag vill och känner. Ska reda ut det. Måste bara fundera lite till. Riktigt känna efter.

  Idag skiner solen, vi är omringade av sköna människor, fika och vatten. Blir hur bra som helst. Det är dagen efter dagen vi väntat på. Måste ju bli day after tomorrow

  image

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/split-vision/