Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Doften av födsel

  29 december 2016

  Jag längtar efter kraften i rummet, styrkan i kvinnan. Interaktionen mellan paret, eller mellan kvinnan och mig själv. Ljudet av lustgasen och hur det låter när hon andas in och ballongen fylls. Jag saknar det så det gör ibland ont i mig. Just nu under några lediga dagar är den känslan väldigt stark. Men allt är möjligt om jag själv vill, eller hur?!

  Annons

  Just nu är jag här, hemma i min säng med en sovandes Matilda bredvid mig. Snart nytt år, nya krafter och öppningar. Jag ångrar till 2017, vill tro på det året!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/kom-igen-nu-maria/