Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Ett av paradisen

  20 juli 2016

  Som jag längtat. Jag har längtat efter att få visa den här ön, som jag blev så förtjust i för 20 år sedan. Jag vill dela upplevelsen. Ön står för lugn, liv, kärlek, upplevelse, mystik, närhet, enkelhet. Den får mig att må. Jag får liksom en mix av energi, lugn, fokus. Det är Laleh, Stewie Wonder, Miriam Bryant, Veronika Maggio i an salig röra. Jag vill bara dansa!!!!

  Annons

  Vi kom till Gotska Sandön igår vid lunchtid. Jag hade delat ut betapred till alla, i syfte att inte må illa om det skulle bli en gungig färd. Vi tog postafen för att riktigt ha gjort allt om sjösjukan skulle slå till. Jag bara skrattar… Nojjig mamma. Lugn färd i båten, glada barn. Vi möttes av klarblå himmel, strand, glada värdar. Älskade Öjn.

  Gänget är :Maja, Saga, Matilda, Julia, Judith och jag.

  Vi bor i en stuga med passande namn.

  image

  Idag väntar äventyr, bad och massa lekar. Another day in paradise.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/1174-2/