Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Förlossningens pajkastning och syndabockskrig

  31 maj 2016

  Jag är så otroligt uppretad över vissa människors attityder och inställning till hur man bemöter varandra. Att vi vuxna visar hur barnslig och skadeglad människan kan vara-fy och skam! Vi barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare arbetar med att möta människor.

  Annons

  Vi möter dom som har ont, oro, är sjuka, har en bebis som behöver vård eller de som mist sitt barn. Vård, behandling och bemötande hänger tajt ihop. Vi ska stå för den holistiska synen och se hela människan. Men vad gör vi? Jo just nu pågår ett medialt krig där vissa personer tar hög och otrevlig ton och kastar skit och lögner på andra i samma bransch. Vad pågår? Varför denna avund och ilska? Fokusera på det som vi är utbildade till och för och på det som vi för framåt. Låt avundsjukan stå tillbaka. Våga erkänna vad du helst vill, hur vill du ha det. Först då kan mål preciseras och därefter uppnås. Målet är orimligtvis att knäcka någon annan. Målet är att nå eller åstadkomma själv.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/nar-hjartat-klappar-xtra/