Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Hon är lydig

  10 augusti 2016

  Ställde klockan på 8, upp och drog på träningskläder. Redan då kände jag energin jag saknat. Den är här!! Ut i mitt spår med Veronika som återigen sjöng för mig. Först 1,5 km jogg sedan 1,5 km varannan låt jogg och gång. Tror på idén att smyga in längre sträckor. Det handlar om den där elaka typen som sitter ovan mig i luften och berättar att jag inte orkar. Det är fel-jag orkar vISsT!!

  Annons

  Joggad, äten. 3 pass kvar. 2 nätter kvar sen hem!! Längtar.

  image

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/skarpning-barnmorskan/