Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Hur fungerar ägglossningstest

  21 oktober 2016

  Jag har fått en önskan om att förklara hur ÄL-test fungerar. Hej. Jag använder mig av ägglossningstest. Men förstår inte riktigt hur man ska gå tillväga. Testens markeringar är lite kluriga, hade du möjligtvis kunnat hjälpa mig att förstå dom?

  Annons

  Jag hjälper dig gärna, vet dock inte vilket av alla märken du har. Det brukar vara så att den ger utslag när du har ÄL. Kan den ge svagare eller starkare streck/utslag är jag tämligen säker på att det är starkare utslag ju närmre ÄL du är.

  Hör av dig igen om du vill ha ett utförligare svar.

  Hälsning Maria

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/jag-ar-gravid-kan-jag-tatuera-mig/