Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Jag bjuder på lediga mig

  29 augusti 2016

  Hallojsan

  Jag är lite som i ett vakuum på mitt arbete. Myrstack möter stroke, så känns det. Så vi lämnar jobbet och fokuserar på mitt hemmaliv. Eller inte hemmaliv, utan privata. Veckan har varit suverän. Längtan har varit påtaglig, men jag har hittat strategier. Bla har jag träffat tjejerna för en glasstund, puss eller ringt och småsnackat. Bortsett från längtan-komplett vecka. Helgen var social. Paddling på blåsigt vatten. Bjöd på både skratt och Stig-Helmer feeling. Kvällen var magisk. Min lägenhet blev centrum för tjejkväll med Cava på menyn. Tjejerna var törstiga. Samtalen högt och lågt. Skratt och fniss så taket bågnade. Girls-I Love you!

  Annons

  Söndagen. Jag säger bara söndagen. Avslutades med en så god Moules i en så fin gryta. Tack!!

  image

   

   

   

  Jag la fram dessa i lördags och sa att om ni inte gillar tilltuggen så bjuder jag på en kyss 😉.image

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/rensning-pagar/