Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Jobbläget

  15 mars 2016

  Ni har väl inte undgått nyheten att BB Sophia stänger i maj. Jag har haft veckor av röra i huvudet. Har åkt bergochdalbana och inte alls hittat botten i detta. Chock efterföljdes av ilska och sedan sorg. Oron kom som ett slag i ansiktet-hur ska det gå med utvecklingen av Stockholms förlossning och nyföddhetsvård?! Överleva gör i stort sett alla, barnen föds, kvinnorna föds och familjer bildas. Men det räcker inte. Vi är en kår som vill så mycket mer än så och hUr ska vi få till en positiv utveckling när mer arbete väller in i och med stängning av södra BB och BB Sophia…  Jag är nu i ett läge där jag accepterar stängningen, jobbar på och anstränger mig precis lika mycket som förut för mina familjer. Jag är tillbaka. Funderar såklart på min framtid men är lugn. Jag vill mer. Så är ni en arbetsgivare som söker en barnmorska som vill mer tycker jag ni ska höra av er.

  Annons

  Synd och skam att mitt hus att föda och födas och vårdas i inte får leva vidare. Eminent vårdfilosofi och vårdform. Ledning, kollegor och möjligheter som får mig att svämma över av stolthet. Jag kommer alltid bära med mig dessa två år av utveckling och erfarenhet.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/placentainsufficiens-maste-vi-kontrollera-med-ultraljud/