Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Kärlek

  7 september 2016

  Flera mottagare för mina varma känslor. Det är musslor, vänner, nya arbetsuppgifter, kunskap. Jag njuter av att lära mig och känner en sådan skön känsla när jag inser att ledarskap och utveckling är ämnen jag fullkomligt älskar. Känner stolthet över att mina döttrar är så empatiska och varma. Att de kan uttrycka känslor och att de gläds med andra och för andra. Här snackar vi evig och outtömlig kärlek.

  Annons

  Mannen. Han gör mig stadigare samtidigt som han får mig att känna mig som en 19-åring i mina starka pirriga känslor för honom. Att en kväll på Ikea kan kännas så lätt och självklar.. Laga middag en söndag och känna lugnet och självklarheten.

  Livet liksom, är det inte så vi brukar säga. För att vi inte vet vad det för med sig, men vi vet att vi är i livet. Mitt i, typ hela tiden.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/hr-for-barnmorskan/