Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Kom igen nu Maria

  28 december 2016

  Jag grinade till slut. Över att jag inte förvaltat den form jag kom upp i. Över att jag sedan i juli låtit min lata sida vinna. Över att jag inte tagit hand om mig. Anna peppade, Maja log och jag trodde jag fick en hjärtinfarkt. Men just nu tänker jag att hon har rätt:jag ska fixa det!!! Tillbaka till den kondition jag faktiskt hittade fram till. Kom igen Maria!!! Kom igen nu!!!

  Annons

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/gurragran/