Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Kom igen nu tjejer

  17 juli 2016
  1. Jag gillar mycket. Mycket och många är härliga. På riktigt. Men känslan av att inte gilla något har jag riktigt svårt att hantera. Det liksom kryper i mig, jag blir rastlös och har svårt att koppla bort det.
   Annons

   Kristianstad är toppen men boendet är INTE bra och känslan av att vara borta är inte bra.

  2. Hur kan det vara så stor skillnad på olika delar av Sverige? I ena änden ger man inte oxytocin efter födsel, andra ger man  alla. Förlossningspall på alla rum, ingen på hela avdelningen. Bilicheck kollas aldrig, bilicheck på alla. Amningsvikt och nakenvikt vid utskrivning, kontra aldrig amningsvikt och nakenvikt dag 4.
  3. Lönen. Hur kan det vara så? Jag har insett att min lön har varit bra under flera år, trodde tvärtom. Men hur kan samma yrke inom landsting ha så stora skillnader på lön? Olika arbetstider och ersättning kopplat till det?
  4. Tjejer i formation!!! Tjejer vet bäst!!! Ni har väl hört Penny Schulman? Jag håller på att programmera en ung man, han ska få lära sig att minsann vi tjejer är både rimliga och bäst. För det är vi som bestämmer
  5. Ett pass kvar. ETT. Kom igen Maria. Fokus nu!   Tina-orka sista passet. Sen har du gjort ditt!! Heja oss!!
  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/droger-och-svagare-varkar/