Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Konsultandet sista veckan

  8 augusti 2016

  Konsultbarnmorska låter bättre än bemanning sbarnmorska. Jag känner mig dock som om jag bara hoppat till ett annat sjukhus och är här en stund. Gör mitt jobb som jag brukar fast håller mig till deras bestämmelser. Jag är inte på något sätt regelbrytare men för att det ska flyta och bli lugnt och tryggt för kvinnorna håller jag mig till mina rutiner. Ibland är kollegorna vana vid något annat, så då tar jag seden dit jag kommit men annars verkar de tycka mina vanor och rutiner fungerar. De är tålmodiga, det vill jag verkligen framhäva. De är även väldigt omtänksamma och vänliga. Jag försöker minnas om jag varit lika sjysst mot konsultande kollegor förut…

  Annons

  Fyra pass kvar. Sen hem. Till mina älskade barn. Jag känner sån längtan. Vill nästan inte tänka på dom. Det gör ont då. Har mina rutor jag kryssar i för varje dag som gått. Heja mig. Heja livet.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/skatter-i-massor/