Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Livet liksom

  8 december 2016

  Annika och jag har nu i fem år, snart sex år, konstaterat att livet liksom stundtals är så oförståeligt. Ibland ler vi och säger med lycka i blicken ”livet”. Andra dagar gråter vi och konstaterar att även det är en del av livet. Jag har kommit att älska de orden ”livet liksom” för de står för en värme och medvetenhet. Att vi är i det som sker, vågar vara i det och att vi tar oss vidare. Vi funderar och hittar ideer och analyserar våra tankar och känslor. Är vi känsliga? Vi är nära våra känslor. Väldigt nära. I dom. Dom driver och guidar. Jag har stor nytta av dem och vill verkligen vara nära.

  Annons

  Just nu har jag stort känslopåslag. Många starka river i mig. Jag har hittat fler lugnande ord. Ett av dem är tid. Vet ni att tid är ett bra knep. För att med tiden så förändras känslor, tankar och ideer. Stärks, bleknar, lugnas, reds ut. Vissa gånger blir de värre, tyngre. Men då är de som en pil som visar riktning. Förutom tid är mitt ord även process. Och jag är i process. Verkligen!! Jag behöver tid för att läka, min process har gått bakåt under en period. Jag ska ge mig tid för det är min medicin. Och livet har burit med sig så mycket gott. Och vackert. För så är livet liksom.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/flytt/