Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Mamman rörd och impad

  29 oktober 2016

  Min yngsta dotter visar mig livet. Hon vågar dansa i kön, fast ledaren säger att man ska stå still. Varför stå still egentligen? Hon dansar och ler och jag tror hon har en förklaring. Modetmin älskade Matilda, jag avundas dig det. På gymnastiken idag visade hon mig idag hur hon modigt gör en volt, hjular över en plint och kör friståendet med inlevelse och energi. Jag blir så rörd. Över att hon är så fin, hennes kärlek och hur hon kastar en slängpuss och vinkar när hon sveper förbi. Lite kärlek mellan volterna, en dans by the way. Lyssnar på ledaren och försöker göra lite bättre nästa gång. Lilla stora fina tjej.

  Annons

  Matilda har en skör period just nu men ändå öser hon kärlek till andra. Min fria själ. Riktigt härligt att få se på hur hon rockar livet!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/mandag-liksom/