Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Mod Modig

  2 augusti 2016

  Jag skrev igår ett sms till min fd chef Linda. Jag skrev att jag nu, där jag är i livet, inser att jag besitter ett mod. Och det som slår mig mitt i sms’et är att åren på BB Sophia med henne som chef har hjälpt mig att hitta modet. Successivt. Jag har vågat göra saker jag borde och velat länge. Och i fotspåren av vad jag och mina kollegor utsattes för under våren har modet bestått. Denna sommar 3 stora utmaningar. Den senaste var igår.

  Annons

  Jag är modig! Känslan är fantastisk.

  Jag kan inte tacka Praktikertjänst för att de la ner min arbetsplats. Men jag känner tacksamhet för att jag stod pall, att jag valde livet och det balla i livet när det kändes tufft. Jag menar inte att jag skulle välja att inte leva-absolut inte- det är ett av mina uttryck när jag väljer att satsa. ”Jag säger JA till livet” I did it again. Inte bara överlevde, utan vann.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/pride-proud/