Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Musik och kyrka i mitt sinne

  14 december 2016

  Vi borde ha arrangerat ett luciatåg. För chefen.   Jag ska inte gräva i det som inte gjordes men jag ska absolut tänka på detta till nästa år-huruvida vi kan arrangera luciatåg på jobbet. Vi omvårdnadschefer var iväg på grupputveckling och vaknade på luciamorgon på högberga gård. Det hade suttit fint med luciatåg!

  Annons

  Jag fick dock uppleva en riktigt härlig kväll i östra ryds kyrka. Lucior, tärnor och solosång. Barnens faster och kusin var med i kör och luciatåg. Det var underbart vackert!! Vi sjöng med lite då och då när feelingen blev för stor. Fler år hoppas jag få uppleva lucia på det sättet. I eftermiddags var det den ljuvliga julmarknaden på Utsiktens skola. Varannat år har de julmarknad-underbart och fullt med konstverk och värme. Vi shoppade, drack glögg och njöt av känslan av att längta till julen. Barnen var så engagerade och sålde godsaker och jobbade i chokladhjulet. Tack!!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/livet-liksom/