Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Simple as that

  15 februari 2017

  För det enkla är det vackra. Sägs det. Fåglarna kvittrar utanför. Morgonen som fick mig att vilja kasta in handduken och säga ”tack tack, vi hörs” gå raka vägen till sängen, som då liksom skulle tillhöra ett annat hem, i en parallellvärld. Kidsen får sin hjälp, men av nån människa som har betydligt bättre skills än mig på föräldraskap. Och jag checkar ut. Checkar in igen när jag är redo.

  Annons

  För det svåra är det fula? Där funderar jag just nu-är det så?  Är det därför 3:an är stökig, dammig, kylen halvfull, och mitt sinne helt störigt? För det här är svårt och resultatet blir liksom inte bra-det blir typ fult. Om man tänker på det sätter är det rätt simpelt. Simple as that.  När livet ger dig citroner ska du dricka champagne. Men så är det inte för mig just nu. Utnajat säger såhär:Liver prövar mig-jag äter choklad!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/hjartan-for-livet/