Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Själv. Fast lite känslan av ensam

  10 juli 2016

  Har jobbat på BB idag. Lite seg efter att inte ha sovit så himla många gånger. Dels kom jag isäng sent, hade så kul i ett rätt roligt och förvirrat samtal. Men sen kl 03 var det highlife i huset. Nu andra natten i rad jag vaknar. Blir irriterad faktiskt. Det är så lyhört. Inte alls optimalt att bo så med skiftjobb. Blääää

  Annons

  image

   

  Just nu är jag på bussen, mot Åhus. Jag är inte alls sugen på att vara själv på vandrarhemmet. Familjen har åkt hem till Stockholm och Tina är hos sina föräldrar. Jag gillar kusten och utmanar mig själv! Jag ska hitta på grejer, ha trevligt och kul! Men jag skrattar ju gott… Tog bussen som jag trodde gick till Åhus. Efter en stund stod vi still, sen kom chauffören och frågade vad jag gjorde där… Den åkte tydligen runt och skulle inte åka mot Åhus nu. Jag va själv kvar, på nån bussparkering. Asså, snacka om vimsig. Är nog lite trött…

  Han hjälpte mig så bra så nu är jag på väg :)))

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/csk-vilket-varmt-mottagande/