Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Skatter i massor

  5 augusti 2016

  Den här veckan är som en skattkista. Jag har gjort såna upptäckter. De är som vinster, därav kopplingen till skattkista. Jag har träffat vänner som jag tycker så mycket om. Två bebisar har tagits emot av mina händer, fantastiska kvinnor som fött på ren känsla och mod. Jag har mött en människa som jag i hela mitt liv har undrat över. Ett bra möte. Jag har förstått att jag älskar musslor. Efter kvällen i Kivik med Siri är jag övertygad. Moules frites i mitt hjärta. Och inte bara musslor-även ostron togs emot med härlig smak. Gott på riktigt!

  Annons

  image

  Dagen idag har jag kajkat runt på de Österlenska vägarna och stannat när det känts bra. Kollat keramik, konst, inredning och slutligen mött upp Malin med familj. Franska Creperiet i Rörum var mysigt, galetterna goda men en väntetid på två timmar var riktigt segt.  Återkommer annat år:)

  image

  Ikväll kommer mannen som får mitt hjärta att slå fort. Kan bara bli en bra kväll.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/mod-modig/