Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Smärtsam skönhet

  13 juni 2016

  Jag vet när stunden är här, när jag befinner mig i krisp, lycka och totalt välmående. Har alltid rätt, de stunderna känns. Igår på stranden i solnedgången var en sådan. Vi lommade ner till stranden och kom precis lagom till att se solen sjunka ner mellan två berg. Rosalila med varma orange inslag. Himlen runt omkring var dov i färgerna. Tjejerna sprang ut i vattnet och tjoade högt. Nattbad på Kos!!! First time!!

  Annons

  Lisa och jag bara log. Jag kände hur den här stunden etsade sig fast i min minnesbank. Hur det tryckte sig in och gjorde avtryck. Solen, ljuset, ljumma vindar och framförallt barnens lycka.

  Lycka är så otroligt härligt. Så fantastiskt ljuvligt. Det kan nästan göra ont. Inte på lidande sätt, utan liksom skön smärta. Vackert smärtsamt-smärtsamt vackert. Det va så igår.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/nyp-mig-i-rumpan-pa-mina-villkor/