Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Split Vision

  24 juni 2016

  Det är verkligen med blandade känslor i mig jag vaknar. Det är som att olika celler i mig står för olika känslor, ideer, tankar och åsikter, och jag får inte riktigt ihop dom. Som ett hav av öar. I mig. En av öarna är ett liv med en man. Ett liv som varit. En stor ö har det varit, men den är skuggad nu. Det som gör att den är så pass stor i sinnet just idag är att vi har haft midsommarafton som ”vår” dag. Firat den och tänkt att den symboliserar vår relation.

  Annons

  Från i år är det nya symboliker som kommer ta plats, för midsommar. Det är liksom inte med sorg utan mer informativt men även med känsla av nyfikenhet.

  En annan av öarna i mig är den fria. Den är oftast så skön, bara min. Lite svår, på så sätt att den ibland är helt glasklar och säker men nästa som en orolig fladdrig vind.

  Mina två kärlekar är min centrala ö. Växer med tiden, men är så härligt formbar så den är för det mesta skön och mjuk. Ofta lite oplanerad men alltid överfull med kärlek.

  Min fest-ö, låt oss kalla den IBIZA, är min sociala ö. Det är fest i sinne och i hjärta. Middagar, häng, fester, träffar,resor. Mycket ryms. Mer än förut. Cause I’m The Boss.

  Nu drar jag till Ibiza. Nytt sätt med gamla vänner och mina kära. Lite som att vara turist i hemstaden. Enjoy your day. Full it with laughter. Och bjud till-vi går mot mörkare tider så det är dags att samla minnen att le åt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/skon-feeling/