Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Stärka bäckenet-även lite sent i livet

  8 mars 2017

  Morgonens träning ger mig direkt tankar till knipövningar. Jag släppte nästan magstödet och jag vobblade med höfter och rumpa i benböjet. Anna korrigerade och jag tog ny sats och körde på. Fortsatt viss ostadighet men helt klart bättre. Tills jag nös. För då stannade världen omkring mig. Det läckte lite kiss. Har jag slappa muskler? Höll jag inte ngt stöd?

  Annons

  Detta tål att testas. Idag ska duschas och jobbas.  Imorgon ska vi gå igenom kniiiipövningar. Så vi ses helt enkelt imorgon!

  wish med luck! Kram Maria

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/hemma-taggad/