Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Stolthet och fördom

  6 juli 2016

  I did it!!!! Förstår du hur stolt jag är? Jag har för första gången på egen hand åkt till ny stad och arbetat. Nytt sjukhus. Nya kollegor. Nya rutiner. Allt nytt. Hittar knappt från mitt rum till badrummet.

  Annons

  Första passet gjort på CSK. Så väl mottagen. Så otroligt härlig stämning. Positiva par som skulle föda barn. Vilket tålamod undersköterskan Ida hade med mig. Och de ”patienter” som var ”mina”. Och kollegorna. Och Martin och Helena som via messenger svarade på mina meddelanden. Det hjälpte mig att känna mig o-ensam. Ni är så bra!!

  Nu ska Tina och jag ut i Kristianstad och promenera och äta. Häng helt enkelt!

  Ger mig själv en varm kram. Bra Maria, modigt gjort. Påminner oxå mig själv om att jag är allt annat än ensam.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/kom-igen-nu/