Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Välkommen till mig

  25 juli 2016

  Hej hemma!! Hej mitt liv. Jag har en inre dialog med mig själv. Sitter i bilen på väg från Nynäshamn. 4 underbara dagar har gått och jag känner mig tillfreds. Jag är så nöjd och stolt över att ha gjort resan till Gotska Sandön med Maja och Matilda. Jag känner mig så lugn över att komma hem. Hem till näset, där jag bor. Min lägenhet. Jag brukar avsky uppbrott och att åka hem. Men nu inser jag att det känns skönt!! Är det för att jag har nåt härligt att komma hem till? Är det för att jag är tillfreds? Är jag nöjd med att ha haft bra dagar och liksom känner att det räcker, typ är nöjd?!

  Annons

  Jag känner hur jag känner mig glad över att köra genom stan och det påminner mig om hur jag kände efter resor som barn. Hur jag kände på väg hem från Gotlandsfärjan. Tryggt. Mysigt. Nöjd. Men oxå vemod över att något var över. Men nu-inget vemod. Lugn och skön varm känsla i kroppen. Hem. Till mig. Välkommen hem till mig.


  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/feelings-handvolter-solnedgang-och-regnbage/