Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Varannan-veckaslivet

  20 augusti 2016

  Min absoluta farhåga var barnen. Jag minns såväl när jag tänkte att det var nog värre att vara utan mina döttrar en vecka än att fortsätta ett dödsdömt äktenskap som var olyckligt. Annika sa att det skulle lösa sig med barnen och att de mår bättre med välmående föräldrar. Inte för att jag trodde henne men jag lyssnade. Mycket har varit tufft det senaste året men idag känner jag att det funkar. Yngsta dottern har en tuff period men de har det ändå bra. Saknar såklart den förälder som de inte är med men vet vad som gäller och är glada för när vi ses.

  Annons

  Jag ogillar överlämnanden, tycker inte om att säga hejdå. Men det gillar väl ingen. Första kvällen är tuff, sen jobbar jag desto mer så jag hinner inte med så mycket hemmaliv med längtan. Vi rings, smsar och kanske även ses nån gång under veckan de är med Daniel. Det funkar. Och Annika hade rätt.

  Jag är dock lyckligt lottad som har en fd make som vill att vi är föräldrar tillsammans som har en god föräldrarelation. Ikväll har vi haft tjejmiddag för Matilda och hennes 8 vänner. Vi var här, hjälptes åt och funkar ihop. Lyxigt. Men det är arbete bakom den relationen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/karolinska-sjukhuset-i-am-back/