Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Vårens första jogg

  2 april 2017

  Okej. Okej-det sved i bröstet. Jag kände mig i risig form den första kilometern men sista var dräglig. Solen värmde mitt ansikte, och jag älskar den känslan. Det känns livgivande.

  Som Lalehs Vårens första dag. Låt mig vara, lite till. Hon sätter ord på mina känslor som nästan smärtsamt trycker i mitt bröst. Känslan  av behov av tid, nån slags ro. Återhämtning.

  Annons

  Jag satsar på att träningen är ett bra redskap. Har tagit hjälp av det förut. Och känslan efteråt när pulsen lugnat ned sig är behagligare än innan joggen. Årets första jogg. Vårens första dag. Lite samma liksom.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/extended-family-my-way/