Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel.

  Annons

  Veckan som gått

  9 oktober 2016

  Det här med att saker har gått. Är det de som är över? Har de gått? Eller lämnat? Vi säger ju att tåget går, chansen har gått. Då är det ju som att man missat chansen. Men om någon har gått, då har den lämnat. Det behöver ju inte vara en miss eller förlorad möjlighet utan snarare början. Början på en promenad? På en väg. Osökt tänker barnmorskan på vattnet som går. Vattnet har gått är en av de vanligaste fraserna i samband med att föda barn. Eller har vattnet gått?

  Annons

  Hur som, veckan som gått har varit kort. Men trött. Vaknade idag pigg. Äntligen! Jag tror att min trötthet beror på alldeles för mycket aktivitet i huvudet. Det är ny kunskap som ska få plats och bearbetas, tankar om livet som processas, , beslut, system som ska läras. Och så därtill alla känslor. Massa känslor. Just nu har lugnet lagt sig här hemma. Tjejerna gosiga, vi har sorterar kläder och myst. De kom hit ikväll, älskar de kvällarna. Hejdå veckan-jag välkomnar en ny. Borde bli bättre!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://barnmorskan.mabra.com/together/