Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Är jag fortfarande gravid?

  3 juli 2017

  Som om ägget har inplanterats i ägget… vågar vi tro på att det håller?

  En av de absolut största orostankarna i tidig graviditet. Den första trimestern domineras av illamående, oro och trötthet.

  Jag känner inga symtom idag, tror du ändå jag är gravid? Försök att våga lita på att du är det. Så länge du inte blöder eller har kraftig buksmärta är mitt råd att fortsätta vara gravid i sinnet. Symtom känns mer eller mindre och det är påfrestande att pendla mellan hopp och oro. 

  Annons

  Hur vet jag om jag är gravid idag? Vi vet inte per timme om graviditeten fortsätter eller om hjärtat slår, inte heller per dag. Vi skulle hamna i en sits där vi inte har någon inte tillit. Var gravid tills motsatsen bevisas. Fortsätt vara i din graviditet. Min inställning är att sorgen eller besvikelsen är lila stor om det slutar med missfall, oavsett hur mycket du vågat tro på det.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar