Annons
Annons

Är jag fortfarande gravid?


Som om ägget har inplanterats i ägget… vågar vi tro på att det håller?

En av de absolut största orostankarna i tidig graviditet. Den första trimestern domineras av illamående, oro och trötthet.

Jag känner inga symtom idag, tror du ändå jag är gravid? Försök att våga lita på att du är det. Så länge du inte blöder eller har kraftig buksmärta är mitt råd att fortsätta vara gravid i sinnet. Symtom känns mer eller mindre och det är påfrestande att pendla mellan hopp och oro. 

Annons

Hur vet jag om jag är gravid idag? Vi vet inte per timme om graviditeten fortsätter eller om hjärtat slår, inte heller per dag. Vi skulle hamna i en sits där vi inte har någon inte tillit. Var gravid tills motsatsen bevisas. Fortsätt vara i din graviditet. Min inställning är att sorgen eller besvikelsen är lila stor om det slutar med missfall, oavsett hur mycket du vågat tro på det.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar