Annons
Annons

Är jag gravid? Hur vet jag?


Hej allihop

Jag får relativt ofta frågan om huruvida de är gravida eller inte. Det är ofta symtom som t ex illamående, känsla av att något är annorlunda, avvikande blödningsmönster, sen mens.

Jag tror absolut att man kan känna på sig att man är gravid, en tidig känsla att något är annorlunda. Ett mående där känslan säger något till en, ett budskap.

Annons

Min intuition kommer dock inte ge er svar på huruvida ni är gravida eller inte. För jag vet inte. Jag är av positiv natur så jag håller tummarna att du som vill vara gravid, är det. Och att du som inte vill bara gravid inte är det. Hänger ni med?

Hoppas på förstående, återkom gärna med fler frågor om det uppstår funderingar.

Vänlig hälsning Maria Midstam

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar