Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • När Maria Midstam inte har händerna fulla med nykläckta bebisar bloggar hon om livet som barnmorska på MåBra. Följ hennes spännande vardag på förlossningen och ta del av hennes expertkunskaper om graviditet och födsel. För frågor om samarbeten, maila: [email protected]

  Annons

  Arg! Riktigt förbannad!

  26 februari 2017

  Just nu tror jag att massagen och fruktshaken har framkallat ilska. Typ åt raserihållet. Vad är det för fel? Ju mer jag tänker på det, att de avslår den bfk som sökt tillstånd från hälso och sjukvårdsförvaltningen- desto argare blir jag. Vad vill man? Vad är budet som skulle få våra beslutade att satsa? Det blir inte färre barn födda. Inte heller friskare eller yngre kvinnor. Så hur ska kvinnor finna trygghet inför att de ska föda barn, och i kombination med det ska de som arbetar med födande ha en  god arbetsmiljö och förutsättningar. För varför liksom ägna tid åt att gå kurser inför förlossning om det ändå är ett rullande band där du förväntas följa strömmen och prestera snabbt och okladdigt. Tell me why??!! Skriv ett födelsebrev-verkligen viktigt -som ingen kommer titta i förrän det är dags att åka till eftervården.

  Annons

  Komplexiciteten i detta, för er som inte har greppat det, är att fler platser behövs men det får inte kosta. Det får heller inte sticka ut eller ligga utanför grindarna på ett akutsjukhus. Får det vara populärt? Njaa, lagom. Inte på något sätt så att landstinget blir impopulärt.

  Så du som har en bra lösning-kläm fram den! Kabla ut idén och skicka in den till gänget som beslutar. Det står typ en hel kår och håller tummarna, korsar benen av kissnödighet och sväljer saliv för att stilla hungern.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar