Annons
Annons

Av jord är du kommen?


Så stolt har Math visat sin kompost, och hur maskarna trivs. Fullt med ringlande mumsande maskar. Lite gråsuggor också, som extra krydda.

Jag är fostrad av min mamma och mormor (och morbror) och mormor gillade inte att man på hennes begravning skulle lägga jord på kistan och säga ”av jord är du kommen, av jord  ska du åter bli”. Vi skippade helt enkelt jorden på älskade mormor Maj-Lis begravning.

Annons

Min devis är av befruktning är du kommen.  Funderar på hur det blir på min begravning..ha ha.. vilken symbolik väljs??

Som avslut på midsommarhelgen kan jag säga att jag inte drömde nåt romantiskt alls. Men underbara barn och roliga fantastiska vänner har gjort även denna midsommar varm och minnesvärd! Och att oavsett vad som sägs så tror jag alla gånger det är en fallossymbol. Stång som stång, svårt att vara barnmorska och associera till annat.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar