Annons
Annons

Barnet som föddes på denna dag


Den oändliga kärleken har nu varat i 12 år. 04.49 mötte hon dagens ljus, starkt ljus av en operationslampa. Skrek direkt, och hade en kraft som var så stark! Det var en hon-det var Maja.

Inte en födelsedag har gått utan att jag har gjort en nostalgisk resa i tankarna. Hur dygnet 13/1 var, hur kvällen övergick till natt och gryningen kom, med besked om att nu skulle hon komma ut. Såklart oro i mig, för bebisen signalerade att hon kanske inte mådde bra av värkarna. Barnmorskan sa att hon verkade trött, att hon behövde komma ut.

Annons

Jag skulle ge väldigt mycket för att få uppleva det dygnet igen, att få känna känslan. Att inte veta vem det var som var på väg att födas. Att på något sätt få uppleva henne igen-på nytt.

De här 12 åren har varit de häftigaste hittills. Det går inte en dag utan att jag känner en obeskrivlig kärlek till dig. Du rockar världen du lever i, ifrågasätter och argumenterar. Blivande politiker…? Öser kärlek omkring dig. Är stark och skör, liten och stor, klok och undrande på samma gång. För det är möjligt! Du är så mycket du-och ska så få förbli!

Älskade Maja-Grynis, loring, Majsan, majsiluring, MAJA. Tack för att du just du och bara du, fast ändå så mycket mer.

image

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar