Annons
Annons

Barnmorska-var tusan ska jag arbeta?Jag har aldrig varit med om att JaG inte vet vart jag ska. Vart ska jag hääään? Så sa Barbro som bodde på servicehuset där jag jobbade 1996. Vem är jag, sa hon också. Jag känner mig som henne. Vem är jag och vart ska jag.  Det är typ det jag frågar mig själv flera gånger per dag. Är jag barnmorska som tar jobb i huddik? Är jag mamman som lever billigt och är ledig? Är jag typ 19 år i sinnet och lattjar mig genom livet? I have no Idea.

Annons

Tackat nej till arbete som känts fel, som om jag känner på mig att jag inte kommer kunna prestera eller göra ett bra jobb. Hoppats på jobb men fått nej. Besvikelse och oro har då slagit till i mig. Har ideer. Har tankar. Har oxå tro, tro på att jag ska få göra det jag vill och har övertygelse om att det skulle bli bra. Jag har två yrkeslegitimationer att försvara, skydda och leva upp till. Jag ger mig inte in i vad som helst. Tryggt och utmanande på samma gång. Så vill jag ha det.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar