Annons
Annons

Barnmorskan ska fira födelse


Min egen födelse. Min mammas födsel, när vi blev familj. Mamma Britt-Cari som varit mamma, mor, stöttepelare och konstant givare av kärlek och trygghet. Och ekonomisk support. Och typ lägenhetsförmedlare. Mycket är hon och enormt mycket har hon gjort för mig, min kära mamma. Idag firar vi min 39-årsdag. Vi ska ut på stan med Maja, Matilda och Martin. Sen kommer Annika. Det blir en fin kväll.

Annons

Det slog mig igår kväll att min nördighet kring födelsedagar kanske är en del av mitt barnmorskeri. Hänger det ihop? Att jag tänker att det är så stort när ett nytt liv föds. Att jag får vara med om det stora. Födelsedagen.

Grattis till mig. Grattis till mamma, som firar 39 år som mamma idag. Jag är riktigt riktigt rik, på familj, kärlek vänner och liv.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar