Annons
Annons

CSK Vilket varmt mottagande


Nu har jag blivit så väl bemött och varmt välkomnad av alla jag stött på. Förlossningen och BB i Kristianstad levererar. Är det så när man lämnar storstan? Har jag varit blind i stockholmsklimatet och liksom trott att det är SÅ man är? Att det är normalt? Jag säger inte stt alla är otrevliga i Stockholm men jag vill påstå att vi är svalare och inte alls liks måna om att välkomna och bemöta på välkomnande sätt. Många passerar och därmed blir man mätt på möten.

Annons

Förutom att CSK (centralsjukhusetKristianstad) levererar även födslar. Tadaaaaa!

Mycket är annorlunda. Väldigt mycket. Tur att kvinnorna föder oavsett om jag eller någon annan barnmorska har ansvar för dem. CSK får stå ut med lite BB Sophia rutiner…

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar