Annons
Annons

Day after tomorrow


Vi har längtat efter midsommar. Vännerna. Dans. Musik. Oceaner av skratt. Det är som en outtalad garanti gällande det jag skrev. Vissa människor står för det, för det goda. Jag är väldigt glad att jag har så fina vänner i mitt och tjejernas liv.

Annons

Kvällen igår var magisk. Solen kom strax före kl sex, vi hängde på bryggorna och drack gott rosé och snacksade. Salt och vinägerchips-så galet gott! Middagen fick vänta, vi hade liksom sån härlig feeling. Dansade på bryggorna, det va som en allsång där varje brygga stod för sin musik. Typ överröstade varann emellanåt..

Hade lite svårt att sova inatt, och tankarna hamnade på vad jag vill och känner. Ska reda ut det. Måste bara fundera lite till. Riktigt känna efter.

Idag skiner solen, vi är omringade av sköna människor, fika och vatten. Blir hur bra som helst. Det är dagen efter dagen vi väntat på. Måste ju bli day after tomorrow

image

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar