Annons
Annons

Ett av paradisen


Som jag längtat. Jag har längtat efter att få visa den här ön, som jag blev så förtjust i för 20 år sedan. Jag vill dela upplevelsen. Ön står för lugn, liv, kärlek, upplevelse, mystik, närhet, enkelhet. Den får mig att må. Jag får liksom en mix av energi, lugn, fokus. Det är Laleh, Stewie Wonder, Miriam Bryant, Veronika Maggio i an salig röra. Jag vill bara dansa!!!!

Annons

Vi kom till Gotska Sandön igår vid lunchtid. Jag hade delat ut betapred till alla, i syfte att inte må illa om det skulle bli en gungig färd. Vi tog postafen för att riktigt ha gjort allt om sjösjukan skulle slå till. Jag bara skrattar… Nojjig mamma. Lugn färd i båten, glada barn. Vi möttes av klarblå himmel, strand, glada värdar. Älskade Öjn.

Gänget är :Maja, Saga, Matilda, Julia, Judith och jag.

Vi bor i en stuga med passande namn.

image

Idag väntar äventyr, bad och massa lekar. Another day in paradise.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar