Annons
Annons

Feelings, handvolter, solnedgång och regnbåge


Hela jag är full med sköna känslor. Jag har gjort den här resan jag velat så länge. Barnen har fått se ön. Öjn. Dagen igår innehöll några prövningar. Matilda säger att hon är fobisk för insekter. Hon fullkomligt panikar när det kommer en flygande insekt. Skriker, viftar, gråter och springer. Jag hajjar inget! Hon ville hem och sa att ön är dålig, att hon inte gillar det här. Hon gillar inte att vara i naturen. OBS! Hon går på en iurochskur-skola. Hon är ute större delen av tiden. Och hon gillar numera inte naturen. Well well.. Vi klarade det hela, jag hittade tålamodet efter ett mindre utbrott.

Annons

Kvällen igår var liksom mer än vad jag kan återge. Vi promenerade till bredbandsudde. Genom skog, över sanddyner, ut på udden. Fåglarna seglade i luften men de var vänliga och attackerade inte. Vi åt kladdkaka mitt bland sanddynerna, njöt och var så förväntansfulla. Sen hittade vi en övergiven granstam som var nedstucken i sanden. Där körde vi midsommarstångs lekar. Små grodorna, jungfru skär..Jag skrattade och kände sån pirrig lycka i mig. Min underbara familj!! De är så underbara och positiva till knasigheter.

Vi lekte tunnelkull, stod på händer och Matilda lärde sig att göra handvolt utan pass. Det är stort! Innan solen gick ner kom en regnbåge fram. En hel! Dessutom blev den svagt dubbel efter ett tag. Regnbågen var till Julia. Solnedgången var den vackraste jag sett. I särklass. Den liksom inramade de här dagarna. Jag är imponerad av oss alla, vi har varit så bra. Semestern får mellan 7-9 poäng av oss alla. 10 är max!

image

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar