Annons
Annons

Flytningar och fostervatten


Som gravid så öppnar man lätt upp och pratar om diverse krämpor eller symtom, men fler än de som man brukat öppna sig för. Jag gillar det, har sällan gränser på det sättet. Intima frågor kan hamna i knät på lite vem som helst! Sunt enligt mig, så länge man är trygg i det.

Annons

Som barnmorska får jag ta del av kroppsvätskor, sexuella funderingar, blodiga bindor, oro över förhållanden. För att ge några exempel.. Något som många frågar om är hur de vet att vattnet gått. Nu tänker man lätt att Det vet man väl om vattnet går.. Och vet ni, det är inte helt ovanligt att man tar fel på fostervatten och flytning. Det kan komma m y c k e t flytning. Och doften är lite svår att avgöra. Min näsa känner direkt men dem har ju luktat på ert gång bindor med fostervatten..

Så låt oss tänka lite på att det är väl lika ok att prata om flytningar som om fostervatten. För vattnet är ju PK, då kan väl flytningen oxå va ok. Jag tror det gynnar oss att öppna upp, koppla ihop kön, sexualitet och kvinnan. Vi är liksom bara människor!

appropå vatten så var det rätt svalt i havet idag

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar