Annons
Annons

Föräldraskap Förändring Framåt


Jag har på många sätt tyckt att vår separation (mellan mig och x-maken) gått smidigt till. Barnen har kvar båda sina föräldrar, vi har haft bra kontakt och kunnat fixa och hjälpa varann och byta dagar. Jag har såklart helst velat att Maja och Matilda ska vara med mig varje dag men jag har sysselsatt mig och lyckats hålla längtan på visst avstånd. Just nu är det svårt. Jag saknar dem, längtar samma dag de åkt till deras pappa. Idag kände jag sån förtvivlan. Efter dom. Jag vet att det är så. Föräldraskap efter skilsmässa. Jag grejar det, men jag längtar.

Det är liksom omöjligt att aldrig förändra. Ofta positivt att våga göra nytt. Även denna förändring var bra, det gäller att säga det till sig själv när längtan efter döttrarna blir stor. Jag älskar framåt!! Det är i livets riktning. Och jag älskar att välja livet, att vilja. Framåt är en bra riktning, den är positiv, för något!!

Kan ju vara läskigt att utveckla sig själv, att förändras något. Men mitt råd är att våga-om det känns bra. Jag vill tro det som känns bra allra oftast är bra. Maja har lärt mig:MisSIon pOsSibLe!!!

Idag på Discotävlingen visade tjejerna att de både vill,vågar och är redo. Pallplats, pokal och fantastiskt humör!! My darlings.

 

Annons

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons


Laddar