Annons
Annons

Första fladdret-rör bebisen sig?


Det känns liksom som nåt som pickar. Det kanske är gaser, bubblor som virvlar. Som om något trycker lite på olika ställen. Jag känner något långt ner i magen. Det är som om nåt sveper förbi.

Är DET bebisen som rör sig?

Annons

Jag tycket det kändes som en fiskfena som skvätte förbi, som sprattlade till på vattenytan, simmade neråt. Liksom då inåt djupare i mig. Det kändes såsom fisksim ser ut. Eller som att en tangent trycktes ned, och att tangenten satt i mig😊. Ett pick.

Det blev starkare tydligare. Det gick upp för mig att det var bebisen. Och jag älskade det. Min oro att något skulle vara fel försvann sakta. Och sakta blev de Starkare! Önskar er härliga stunder med sprattel och sparkar-lycka till ❤️

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar